Menu
Your Cart

Junior Disc

Junior Disc

Brand: X-COM
De X-COM Junior Frisbee – 145 gram – Blauw is de smallere en lichtere frisbee van X-COM. De frisbee is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Doordat de frisbee nauwkeurig werpt komt deze gemakkelijk aan bij degene naar wie je werpt.Door het gebruik van extra elastis..
€ 12.95
Ex Tax:€ 10.70
Brand: X-COM
De X-COM Junior Frisbee – 145 gram – Geel is de smallere en lichtere frisbee van X-COM. De frisbee is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Doordat de frisbee nauwkeurig werpt komt deze gemakkelijk aan bij degene naar wie je werpt.Door het gebruik van extra elastisc..
€ 12.95
Ex Tax:€ 10.70
Brand: X-COM
De X-COM Junior Frisbee – 145 gram – Night Glow is de smallere en lichtere frisbee van X-COM. De frisbee is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Doordat de frisbee nauwkeurig werpt komt deze gemakkelijk aan bij degene naar wie je werpt.Door het gebruik van extra el..
€ 13.95
Ex Tax:€ 11.53
Brand: X-COM
De X-COM Junior Frisbee – 145 gram – Rood is de smallere en lichtere frisbee van X-COM. De frisbee is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Doordat de frisbee nauwkeurig werpt komt deze gemakkelijk aan bij degene naar wie je werpt.Door het gebruik van extra elastisc..
€ 12.95
Ex Tax:€ 10.70
Brand: X-COM
De X-COM Junior Frisbee – 145 gram – Wit is de smallere en lichtere frisbee van X-COM. De frisbee is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Doordat de frisbee nauwkeurig werpt komt deze gemakkelijk aan bij degene naar wie je werpt.Door het gebruik van extra elastisch mate..
€ 12.95
Ex Tax:€ 10.70
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/